(P)REPARATIE VAN UW OLDTIMER: MET ONZE UITGEBREIDE CONTROLE- EN AFSTELBEURT ZORGEN WE GRAAG VOOR EEN ZOMERLANG RIJPLEZIER.

Na een (veel te) lange winterslaap wekken wij uw oldtimer weer vakkundig tot leven. Daarmee bedoelen we dan niet alleen even de banden oppompen en olie peilen, maar een échte onderhoudsbeurt. Dus allereerst wordt de olie ververst, met de juiste olie voor uw motor. Maar ook de remmen worden gecontroleerd en afgesteld en de remvloeistof ververst. De kruisstukjes in de aandrijfas worden doorgesmeerd, net als de fusee - en stuurkogels en andere bewegende delen. Natuurlijk worden ook de wiellagers op speling gecontroleerd en afgesteld.


We controleren de klepspeling en het ontstekingstijdstip en corrigeren die zo nodig. En tot slot maken we een korte proefrit om alles nogmaals te controleren. Indien nodig zorgen wij natuurlijk ook gelijk voor de APK keuring van uw auto.

Zo prepareren we uw kostbare klassieker echt optimaal voor een zomerlang rijplezier. Omdat een mooie klassieker nu eenmaal wat meer aandacht nodig heeft dan een moderne auto, geven wij hem die extra aandacht dan ook met veel plezier.