MET GEDEGEN ONDERHOUD VAN UW KLASSIEKER, ONZE JARENLANGE ERVARING ÉN ONZE CONNECTIES IN DE ALFA WERLED HOUDEN WE UW KLASSIEKER BETROUWBAAR.

Om maximaal van uw klassieker te kunnen genieten is het van groot belang dat uw auto goed en vakkundig wordt onderhouden. Op een goed onderhouden klassieker kunt u immers veel meer vertrouwen. Niets is tenslotte vervelender dan tijdens een leuke plezierrit langs de kant staan met onnodige “pech”.

Nu is onderhoud aan uw klassieke auto is geen kwestie van alles zo maar klakkeloos vervangen; dat is zelfs vaak niet eens mogelijk. Onderhoud bij klassiekers betekent met aandacht en gevoel voor techniek de auto zo betrouwbaar mogelijk te maken. Onderdelen die niet, of moeilijk te verkrijgen zijn zullen dus wat langer mee moeten kunnen gaan.

Dat betekent dat wij de huidige onderdelen zullen moeten repareren of reviseren. Maar gelukkig blijkt dat wij, dankzij de vele connecties in de Alfa wereld, ook de moeilijk verkrijgbare onderdelen met de nodige inspanning toch vaak nog kunnen vinden en leveren. Zodat u onbezorgd plezier kunt hebben van uw vierwielige vriend.