NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Autobedrijf Brinkman u kan bieden, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Uiteraard bent u op afspraak altijd van harte welkom op:

Adres:Telefoon:


Mobiel:


Fax:


Email:


KvK nr:


Rekening nr:

Veldkersweg 6

3053JR Rotterdam


010 - 2857252


06 - 55385528


010 - 2857253


info@autobedrijfbrinkman.nl


24279138


NL14INGB0672535882

N.B.:Als uw auto niet meer op eigen kracht de weg naar onzegaragekan vinden, komen wij u gewoon even ophalen met onze autoambulance (aanhanger) met lier.


Routebeschrijving vanuit Utrecht, Dordrecht, Breda Richting Rotterdam, ring A20 afslag 14 centrum/Schiebroek. Bovenaan de afslag bij de stoplichten direct rechtsaf de G.K van Hogendorpweg (N471) op. Na twee stoplichten op de kleine rotonde rechtdoor, daarna op de grote rotonde rechtsaf de Doenkade op (N209). Bij de stoplichten linksaf de Bergschenhoekseweg op richting industrietrerrein Rodenrijs. Deze weg volgen en vervolgens als u de Doenkade weer onderdoor bent gereden de eerste afslag rechtsaf de Ratelaarweg op. Daarna de tweede afslag linksaf de Adrianalaan op en daarna de eerste afslag linksaf, dit is de Veldkersweg. U vindt ons na het inrijden van de Veldkersweg aan de linkerzijde.


Routebeschrijving vanuit Amsterdam, Den Haag Richting Rotterdam, A13, afrit 11, Berkel en Rodenrijs/Rotterdam Airport. Bovenaan de afslag linksaf de Doenkade op (N209). Bij de rotonde rechtdoor de N209 blijven volgen richting Bleiswijk en Bergschenhoek. Bij de eerste stoplichten na de rotonde linksaf de Bergschenhoekseweg op richting industrietrerrein Rodenrijs. Deze weg volgen en vervolgens als u de Doenkade weer onderdoor bent gereden de eerste afslag rechtsaf de Ratelaarweg op. Daarna de tweede afslag linksaf de Adrianalaan op en daarna de eerste afslag linksaf, dit is de Veldkersweg. U vindt ons na het inrijden van de Veldkersweg aan de linkerzijde.


De handigste manier om contact met ons op te nemen, is via dit formulier.


We horen graag van u.

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden